Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Aliağa Petkim Başantrenörü Kavasoğlu: "Oyuncularım ellerinden geleni yaptı" Tofaş Başantrenörü Çakı: "Maçın ikinci yarısında mücadeleden kopmadık ve yenmeyi başardık"

05.01.2014 20:44

Aliağa Petkim Başantrenörü Aclan Kavasoğlu, Tofaş'la yaptıkları maçta oyuncularının ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kavasoğlu, Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Tofaş'a 91-73 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üzerinde çok fazla konuşabilecekleri bir maç olmadığını söyledi.

Son 4 dakikaya kadar büyük mücadele sergilediklerini kaydeden Kavasoğlu, "Oyuncularım, ellerinden geleni yaptı. Özellikle 3. periyotta ve 4. periyodun başında, büyük bir mücadele sergilediler. Yerli oyuncuların ağırlıkta olduğu bir takımız. Özellikle ihtiyaç duyduğumuz yabancı oyuncu transferinde gereken rotasyonu yapamadık. Bu açıdan bize anlayış gösterilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

-Tofaş cephesi-

Tofaş Başantrenörü Ahmet Çakı ise Aliağa Petkim'i, ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarda başarılar diledi.

Maça hızlı başladıklarını ve farkı yakaladıklarını anlatan Çakı, "İkinci yarıda rakip, ortaya koyduğu dirençle bizi yakaladı ama mücadeleden kopmadık ve galip gelmeyi başardık" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement