"Kaliteli Oynadığımız Dakikaların Süresini Artırmamız Gerekiyor" - Son Dakika
Spor

"Kaliteli Oynadığımız Dakikaların Süresini Artırmamız Gerekiyor"

"Kaliteli Oynadığımız Dakikaların Süresini Artırmamız Gerekiyor"

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Yıldızoğlu, "Kaliteli oynadığımız dakikaların süresini artırmamız gerekiyor." dedi.

03.09.2014 21:06  Güncelleme: 21:28

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Kaliteli oynadığımız dakikaların süresini artırmamız gerekiyor" dedi.

Yıldızoğlu, şampiyon oldukları Uluslararası Ankara Turnuvası'nın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir rakibe karşı turnuvanın en iyi oyununu oynamak istediklerini belirterek "Oyunun genelinden memnunum. Kaliteli oynadığımız dakikaların süresini artırmamız gerekiyor. Maç içinde dalgalanmalar yaşıyoruz. 15 sayılara kadar çıkardığımız fark, 4 sayıya kadar düşebiliyor. Bunda rotasyonun da etkisi vardır ama bu farkların çabuk erimemesi gerekiyor. Hala katacak çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum. Beluras'ta katılacağımız son turnuvada hem hücum hem de savunma yönümüzü görme fırsatı bulacağız" diye konuştu.

Yıldızoğlu, Ankaralı basketbolseverlere de teşekkür ederek dünya kupasında desteğin artarak sürmesini temenni etti.

Milli oyuncu Simay Karaman ise turnuvayı namağlup bitirdikleri için mutlu olduklarının altını çizerek "İstenilene yakın basketbol oynuyoruz. Dünya kupasına az bir süre kaldı. En iyi şekilde hazırlanarak en iyi şekilde oynayacağız" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Kaliteli Oynadığımız Dakikaların Süresini Artırmamız Gerekiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement