Premier Lig'de Dev Maç - Son Dakika
Spor

Premier Lig'de Dev Maç

Premier Lig\'de Dev Maç

Premier League'de haftanın maçında Liverpool evinde Arsenal'ı ağırlıyor.

13.01.2016 10:22

Premier League'de haftanın maçında Liverpool evinde Arsenal'ı ağırlıyor…

İngiltere Premier League'in 20. hafta mücadelesinde Liverpool ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Anfield Road'da oynanacak maçta Arsenal zorlu maçta galibiyet arayarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Jürgen Klopp'un Liverpoolu ise evsahibi avantajını kullanarak alacağı galibiyetle Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesindeki iddiasını sürdürmek istiyor.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger dev maç hakkında yaptığı açıklamada,"Anfield'da Liverpool karşısına çıktığımız her maçta çok zorlanmışızdır. Liverpool'un daha önce de çok iyi bir teknik direktörü vardı şimdi de çok iyi bir teknik direktörü var. Liverpool çok pres yapan bir takım görüntüsü veriyor. Ancak biz de hızlı futbol oynuyoruz ve buna alışkınız" ifadelerini kullandı.

Liverpool cephesinden Jürgen Klopp ise,"Arsenal ve Arsene Wenger'in kendine has bir tarzı var; maç boyunca topa sahip olmak istiyorlar. Onları yenmek istiyorsak onlar gibi oynamaya çalışmamamız gerekiyor. Çok iyi kontratak yapabilen bir takım. Arsenal Manchester City ile birlikte ligin en iyi iki takımından biri. Zor bir maç bizi bekliyor." açıklamalarında bulundu.

Evinde Liverpool'u ağırlayacak olan Arsenal, sakatlıklarla boğuşuyor. Merseyside ekibinde Martin Skrtel, Dejan Lovren, Philippe Coutinho, Divock Origi ve golcü ismi Daniel Sturridge sakatlığı dolayısıyla Arsenal maçında forma giyemeyecek. Liverpool'da Emre Can ve takımın yeni transferi Steven Caulker'ın ise maça ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Son 5 maçının 4 ünde sahadan galip ayrılan Arsenal cephesinde ise Mesut Özil'in ilk 11'de maça çıkması beklenirken, takımın Şilili yıldızı Alexis Sanchez ile David Ospina, Jack Wilshere, Francis Coquelin, Danny Welbeck ve Santi Cazorla sakatlıkları nedeniyle dev maçta forma giyemeyecek.

Anfield Road'da karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi 22: 00'da Lig TV 3'ten naklen yayınlanacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Premier Lig'de Dev Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement