Real'den Inigo Martinez Hamlesi - Son Dakika
Spor

Real'den Inigo Martinez Hamlesi

Real\'den Inigo Martinez Hamlesi

Başkent ekibi, Bask ekibinin genç stoperi Inigo Martinez'e kancayı taktı.

07.12.2013 16:11

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Real Sociedad'ın genç stoperi Inigo Martinez için Bask ekibinin başkanı Jokin Aperribay ile temasa geçti.

Di Maria ayrılıyor

Başkent ekibi, iki sezon önce Real Sociedad'a Iñigo Martinez, Ruben Pardo ve Asier Illarramendi için 12 milyon Dolar'lık bir teklif yapmış ama Bask ekibini ikna etmeyi başaramamıştı. Ardından geçtiğimiz yaz Illarramendi'yi yaklaşık 36 milyon Euro'ya transfer eden Real Madrid, şimdi de paketin bir diğer parçası Inigo Martinez için temaslarını başlattı.

Real cephesi, Marca'nın haberine göre, transfer için Bask ekibiyle temaslarını resmen başlattı. Habere göre Aperribay, tıpkı Illarramendi'de olduğu gibi Inigo Martinez'i satmak istemediklerini ve ancak sözleşmede bulunan 30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesi durumunda Inigo Martinez'in ayrılabileceğini belirtti. Real Madrid'in ise Varane'ın sakatlıkları, Pepe'nin belli bir yaşa gelmesinden dolayı bu parayı verebileceği söyleniyor. Ayrıca iddiaya göre Inigo Martinez'e de yıllık 2,4 milyon Euro'luk bir teklif yapacak.

Inigo Martinez, bu sezon Sociedad formasını 20 resmi maçta terletti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Real'den Inigo Martinez Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement