Real Madrid, Courtois'nın Peşinde! - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Courtois'nın Peşinde!

Real Madrid, Courtois\'nın Peşinde!

Yaz transfer döneminde sansasyonel bir kaleci transferi yapmaya hazırlanan Real Madrid kesenin ağzını açtı.

30.03.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Yaz transfer döneminde sansasyonel bir kaleci transferi yapmaya hazırlanan Real Madrid kesenin ağzını açtı.

İlk olarak Manchester United forması giyen David de Gea ile ilgilenen Madrid temsilcisi, İspanyol eldivenin transferinde mutlu sona ulaşamasının ardından rotasını Chelsea'ye çevirdi.

Londra ekibinin kalesini koruyan Thibaut Courtois'yı gündemine alan Real Madrid, Belçikalı kalecinin transferini bitirmek için maddi şartları zorlamaya hazır. İngiliz ve İspanyol basınında yer alan haberlerde, Real Madrid'in Courtois için 100 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

Geçtiğimiz yıl Jose Mourinho yönetiminde yaşanan şampiyonluğun ardından bu sezon adeta dibi gören Chelsea'de mutsuz olduğu yazılan başarılı eldivenin, Real Madrid'in rekor teklifine sıcak bakacağı kaydedildi.

23 yaşındaki kalecinin daha önce yaptığı açıklamalarda da Stamford Bridge'den ayrılmanın sinyalini verdiğini belirten İspanyol basını, Courtois'ın İspanya'da daha mutlu bir hayat süreceğini belirtti. AS Gazetesi, başarılı eldivenin İspanyol kız arkadaşı Adrianna'nın da etkisiyle başkent Madrid'e gitmeye sıcak baktığını ve bu şehirde kendisine ait bir evi dahi olduğunu satırlarına taşıdı.

Söz konusu transfer, bahsi geçen rakamlar üzerinden resmiyet kazanması halinde Thibaut Courtoi, futbol tarihinin gelmiş geçmiş en pahalı kalecisi olacak.

COURTOIS'IN KAFASI KARIŞIK

Başarılı eldiven, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Chelsea'den ayrılıp ayrılmayacağı konusunda henüz nihai bir karar vermediğini söylemiş ve transfer spekülasyonlarını alevlendirmişti.

Courtois, "Kulübüm Chelsea ile 3 yıl daha sözleşmem var ancak kalsam mı, gitsem mi bilemiyorum. Sezon sonunda oturup Chelsea'nin ne istediğini dinlemek gerekecek" demişti.

23 yaşında Courtois'nın Londra temsilcisi ile 2019 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Real Madrid, Courtois'nın Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement