Real Madrid'den Görülmemiş Çılgın Teklif - Son Dakika
Spor

Real Madrid'den Görülmemiş Çılgın Teklif

Real Madrid\'den Görülmemiş Çılgın Teklif

Real Madrid'den görülmemiş bir teklif geldi.

01.03.2017 22:45

Real Madrid'den görülmemiş bir teklif geldi. Martin Odegaard'ı Heerenveen'e kiralık gönderen İspanyol ekibi, "Heerenveen, Odegaard'ın oynatmadığı her maç için 40 bin euro öder" maddesi koydurdu.



İspanyol gazetesi El Confidencial'da, Hollanda'nın Heerenveen kentinde ödül alan Martin Odegaard'ı inceleyen ilginç bir makale yayınlandı.



"Odegaard'ın Real B-takımında mutsuz olması ve forma şansı bulamamasının ardından Los Blancos, Odegaard'ı Hollanda'ya kiralık olarak gönderdi ve Norveçli futbolcu, Heerenveen'deki her maçta kendisine yer buldu. Odegaard, Heerenveen'e geldiğinden kulüp ligde 4. sıraydı ancak şu 6.sıraya kadar geriledi."



"Heerenveen teknik direktörü Jurgen Streppel'in Odegaard'dan hayal kırıklığına uğradığına dair açıklamasına rağmen Norveçli futbolcuyu her maçta 11'de oynatması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı."



El Confidencial'a göre, Real Madrid, Heerenveen ile anlaşma yaptığında İspanyol devi anlaşmaya bir madde ekledi; Heerenveen, Odegaard'ın oynamadığı her oyun için 40.000 euro ödeyecekti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Real Madrid'den Görülmemiş Çılgın Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement