Real Madrid İçin En Güçlü Aday Massimiliano Allegri - Son Dakika
Spor

Real Madrid İçin En Güçlü Aday Massimiliano Allegri

Real Madrid İçin En Güçlü Aday Massimiliano Allegri

İspanyol basını, Zidane'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayan Real Madrid için Massimiliano Allegri'nin isminin öne çıktığını yazdı.

05.06.2018 13:01  Güncelleme: 14:14

Real Madrid'i kimin çalıştıracağı henüz bilinmezken, İspanya basınında yer alan haberlere göre en büyük adayın Massimiliano Allegri olduğu vurgulanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un teknik direktörlük görevini sürdüren Allegri'nin, Real Madrid ile olan iyi ilişkiler, Şampiyonlar Ligi'ni üç kez kazanmış Real Madrid'in hocası Zinedine Zidane'ı yenebilen nadir hocalardan olması İtalyan hocayı öne çıkarıyor.

KLOPP PAHALI, POCHETTINO TECRÜBESİZ

Diğer taraftan Liverpool'un hocası Jürgen Kloop'un serbest kalma bedelinin çok yüksek olması, Totenham menejeri Mauricio Pochettino'nun Şampiyonlar Ligi ve kupa tecrübesi eksikliği sebebiyle tüm oklar Allegri'de yoğunlaşıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Real Madrid İçin En Güçlü Aday Massimiliano Allegri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kenyalı: adam ne biçim gülmüş la öyle 2 0 Yanıtla
  • Adınızı yazın: bazı cemaatler kimi destekleyeceğini açıklamış ... din ve devlet işlerini karıştırıp birbirine devlet işlerinde söz sahibi olma gayretleri 0 0 Yanıtla
    andsmerro: sen cemaatleri boşver kardeş.kitap belli konu belli oku öğren .kimsenin senin aklını karıştırmasına ve kullanmasına izin verme. 7 0

Advertisement