Real Madrid Liderliğini Korudu: 2-0 - Son Dakika
Spor

Real Madrid Liderliğini Korudu: 2-0

Real Madrid Liderliğini Korudu: 2-0

La Liga'nın 23. hafta maçında Real Madrid, Deportivo La Coruna'yı Isco ve Benzema'nın golleriyle 2-0 yendi.

14.02.2015 21:47

İspanya La Liga'da 23. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Deportivo Santiago Bernabeu’da kozlarını paylaştı.

Geçtiğimiz hafta Atletico Madrid'e 4-0 mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Real Madrid, 22. dakikada Isco ile 73'te Karim Benzema’nın golleriyle Deportivo’yu 2-0 mağlup ederek yara sardı.

Teknik Direktör Ancelotti, Deportivo karşısında kalede yeniden Casillas'a görev verirken, defansta Nacho Fernandez, orta sahada ise Asier Illarramendi'ye şans tanıdı. Yeni transfer Lucas Silva da 71'de Illarramendi yerine Bernabeu'ya çıktı.

Maçın ilk 20 dakikasında etkili bir futbol ortaya koyan Real Madrid'te, Cristiano Ronaldo ve Bale'in şutlarında top direkten dönerken, Benzema da çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

Real Madrid'in aradığı gol 23. dakikada Isco'dan geldi. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra rahatlayan Real, oyunu kontrolü altında tutmaya çalışırken, Deportivo ise kontrataklarla gol yollarında tehlikeli olmaya çalıştı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar sonucu değiştirmeye yetmeyince ilk yarı Real Madrid'in 1-0'lık üstünlüğünde tamamlandı.

Deportivo ikinci yarıya hızlı başlarken, 48. dakikada Borges'in şutunda top direkten döndü.

73. dakikada Real Madrid'in geliştirdiği bir atakta Cristiano Ronaldo'nun asistinde kale önünde topla buluşan Benzema, farkı 2'ye çıkaran golü attı.

Maçın son dakikalarında sakatlık geçiren Real Madrid'in Brezilyalı futboclusu Marcelo, riske edilmeyerek sahaya dönmedi. Oyuncu değiştirme haklarını önceden kullanan evsahibi takım maçı 10 kişi tamamladı.

Bu sonucun ardından La Liga'da Real Madrid 57 puana yükselerek liderliğini devam ettirdi, Deportivo La Coruna ise 24 puanla 12. sırada kaldı.

La Liga'nın 24. haftasında Real Madrid deplasmanda Elche'ye konuk olacak, Deportivo ise sahasında Celta Vigo'yu ağırlayacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real Madrid Liderliğini Korudu: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement