Real Madrid, Odegaard'ı Basına Tanıttı - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Odegaard'ı Basına Tanıttı

İspanyol devi Real Madrid, 16 yaşındaki Norveçli futbolcu Martin Odegaard'la anlaştı ve 100'ün üzerinde gazetecinin katıldığı toplantıda basına tanıttı.

22.01.2015 17:15  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Real Madrid, 6 sezonluk anlaşma imzaladığı 16 yaşındaki Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ı basına tanıttı.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ"

Real Madrid'in antrenman tesislerinde düzenlenen ve 100'ün üzerinde basın mensubunun katıldığı tanıtımda konuşan Odegaard, "Futbolcu olarak benim için en iyi tercihin Real Madrid olduğunu anladım. Burada, kendimi evimde gibi hissediyorum. Dünyanın en büyük kulübü ve burada oynamak bir gurur verici" dedi.

"BURASI EN BÜYÜK HAYALİMDİ"

Sahada topla oynamayı seven bir oyuncu olduğunu belirten Odegaard, "Beklentimden çok daha iyi bir yıl geçirdim. Çok heyecanlıyım ve bir an önce oynamaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Real Madrid'li olmak, en büyük hayalimdi. Üzerimde hiçbir baskı hissetmiyorum" ifadelerini kullandı.

"EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

Norveçli futbolcu, İspanyol temsilcisinin alt takımı Real Madrid Castilla'da antrenmana çıkmasının kendisi için sorun olmadığını ve en iyisi olmak için çabalayacağını vurguladı.

Real Madrid, Odegaard\'ı Basına Tanıttı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid, Odegaard'ı Basına Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ttt: 5 milyon nüfuslu norveç reale genc oyuncu yolluyor. malesef biz hiçbirsey yetiştiremiyoruz. bu eğitim sistemiyle bir yere varamayız. sayısal ve sözel zeka alanına sahip öğrencilerle sınırlı değil cocuklar. diğer zeka alanına sahip öğrencileri yok sayan sistemle bir yere varamazsınız. spor zekasına sahipleri fark etmeliyiz ve onları yok matematikle yok tarihle boğmamalıyız. 14 2 Yanıtla
  • GSRAY: ttt çok güzel yorum yapmışsın 2 0 Yanıtla
  • gsisa: Hayatinin yanlis imzasini atmis ismi unutulup gider takima bile girmesi imkansiz. Madrid seyircisi klas adama alismis bu dhha kendini ispatlamais .. burayi dwgilde surekli oynayaca takima gitse daha iyi olurdu.. ornegi porto gibii.. yinede bol sans. 0 1 Yanıtla

Advertisement