Real Madrid, Schalke'yi Yenerse Şampiyonlar Ligi'nde Rekor Kıracak - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Schalke'yi Yenerse Şampiyonlar Ligi'nde Rekor Kıracak

Real Madrid, Schalke\'yi Yenerse Şampiyonlar Ligi\'nde Rekor Kıracak

Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Real Madrid, Schalke karşısında galip gelirse turnuva tarihinin üst üste en çok galibiyet alan takımı olacak.

10.03.2015 01:17  Güncelleme: 08:51

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, ilk maçta deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup ettiği Schalke'yi bu kez kendi sahasında ağırlıyor.

Son şampiyon Real Madrid, bu maçı da kazanırsa turnuvadaki üst üste 11. galibiyetini alacak ve Şampiyonlar Ligi tarihinin üst üste en çok galibiyet alan takımı olacak.

MORALLER BOZUK

Cumartesi günü ligde Athletic Bilbao karşısında sürpriz bir mağlubiyet alarak liderliği Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'de moraller bozuk. Teknik Direktör Carlo Ancelotti maç öncesi yaptığı açıklamalarda sorunları bir an önce çözmek istediklerini belirtirken, Schalke maçına en iyi şekilde odaklandıklarını söylemişti.

Bir önceki sezon turnuvanın aynı aşamasında yine Real Madrid ile karşılaşan ve rakibine toplamda 9-2'lik skorla boyun eğen Schalke cephesi ise turdan umutsuz.

RODRIGUEZ'İN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Real Madrid'de James Rodriguez'in sakatlığı sürerken, Carlo Ancelotti sakatlıktan kurtulan Luka Modric'in maça yedek kulübesinde başlayacağını açıklamıştı. Sergio Ramos'un durumunun ise maç sonunda belli olması bekleniyor.

Alman ekibinde ise Kevin-Prince Boateng cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Julian Draxler, Ralf Fahrmann, Jefferson Farfan ve Chinedu Obasi'nin sakatlıkları ise devam ediyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real Madrid, Schalke'yi Yenerse Şampiyonlar Ligi'nde Rekor Kıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merdan: hadi real 1 0 Yanıtla

Advertisement