Rivaldo: Brezilya Favori Değil - Son Dakika
Spor

Rivaldo: Brezilya Favori Değil

Rivaldo: Brezilya Favori Değil

Rivaldo, turnuvadaki favori takımlarının İspanya ve Arjantin olduğunu söyledi.

07.06.2014 16:28

Brezilyalı eski yıldız futbolcu Rivaldo, ülkesinde 12 Haziran #39;da başlayacak FIFA Dünya Kupası #39;ndaki favori takımlarının İspanya ve Arjantin olduğunu açıkladı.

İngiliz basınına konuşan Rivaldo, turnuvada güçlü takımların yer aldığını belirterek, quot;Bildiğiniz gibi finallerde daha önce kupaya uzanmış 8 takım mücadele edecek ve bu deneyimli takımların hepsi, saygıyı hak ediyor quot; dedi.

Turnuvanın favorisinin Brezilya olmadığını vurgulayan 42 yaşındaki eski futbolcu, quot;Bana göre şu anda turnuvanın en güçlü iki takımı İspanya ve Arjantin. Portekiz ise hayal kırıklığı yaratabilir quot; değerlendirmesinde bulundu.

Dünya Kupası #39;nın açılışında Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak maç hakkında konuşan Rivaldo, ülkesinin turnuvaya evsahipliği yapması nedeniyle milli takım oyuncularının baskı hissettiğini hatırlatarak, quot;Bence Brezilya elinden geleni yapacak ve ilk maç zorlu geçecek. Yine de iyi bir maç çıkarıp Hırvatistan #39;ı yenecekleri konusunda içim rahat quot; ifadesini kullandı.

Finaller öncesinde Brezilya #39;da devam eden protestoları da değerlendiren Rivaldo, quot;Dünya Kupası sırasında güvenlik konusunda önemli bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum çünkü hükümet ve organizasyon komitesi her şeyin yolunda gitmesini sağlayacak quot; diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rivaldo: Brezilya Favori Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement