Rizespor, Gaziantepspor'a Patladı: 5-1 - Son Dakika
Spor

Rizespor, Gaziantepspor'a Patladı: 5-1

Rizespor, Gaziantepspor\'a Patladı: 5-1

Süper Ligde galibiyete hasret olan ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, 21. hafta açılış maçında Gaziantepspor'u konuk etti.

15.02.2014 09:45  Güncelleme: 09:46

Süper Lig'de galibiyete hasret olan ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, 21. hafta açılış maçında Gaziantepspor'u konuk etti.

Ev sahibi ekip maça çok etkili başladı. Rizespor'da hızlı çıkan Kweuke, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü attı ve durumu 1-0'a getirdi.

11. dakikada ise Eren Albayrak'ın uzu pasında topla buluşan LuaLua Gaziantepspor filelerini havalandırdı ve farkı ikiye çıkardı.

Etkisini azaltmayan Rize ekibinde bu sefer Liban Abdi, ceza sahası içinde güzel bir şut çekti ve 20 dakika içerisinde skorun 3-0'a gelmesini sağladı.

Soyunma odasına farkı azaltarak gitmek isteyen Gaziantepspor ise aradığı golü 37. dakikda buldu. Turgut'un pasinde iyi bir vuruş yapan Medunjanin, farkı ikiye indirdi.

İlk yarının 3-1 tamamlanmasının ardından ikinci yarı Gaziantespor ataklarıyla başladı. Traore ve Turgut Doğan ile farkı bire indirmeye çalışan Antep temsilcisi bu girişimlerinden boş döndü.

57. dakikada ise Görkem ve Cenk ile üst üste fırsatlar bulan Gaziantepspor'u bu sefer kaleci Serkan engelledi.

Rizespor ise 67. dakikada kalecinin kalesini terk ettiği pozisyonda Abdi ile gole yaklaştı ancak top dışarı çıktı. Ancak 83. dakikada Eren Albayrak'ın uzun pasında şutu bulan Deniz, skoru 4-1'e getirdi.

Dezi attığı bu golden yaklaşık 7 dakika sonra bir gol daha kaydetti ve maçın skorunu 5-1 olarak belirledi.

Rizespor aldığı bu rahat galibiyetle puanını 21'e çıkarırken, Gaziantepspor ise 25 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rizespor, Gaziantepspor'a Patladı: 5-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement