Rodgers: Her Şeyin Sonu Değil... - Son Dakika
Spor

Rodgers: Her Şeyin Sonu Değil...

Rodgers: Her Şeyin Sonu Değil...

Kuzey İrlandalı çalıştırıcı, City mağlubiyet sonrası oluşan karamsar havayı dağıtmaya çalıştı.

26.08.2014 14:24

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Manchester City mağlubiyetinin psikolojik olarak ağır bir darbe indirdiği görüşüne katılmıyor.

Merseyside ekibi, Etihad Stadı'ndaki maçın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koymasına karşın devrenin sonlarına doğru Stevan Jovetic'in golüyle geriye düştü. İkinci yarıda tekrar sahne alan Karadağlı yıldız farkı 2'ye çıkarttı ve Pellegri'nin öğrencilerinden kapanışı Sergio Agüero yaptı.

Kuzey İrlandalı teknik adam, Sky Sports'a verdiği demeçte, "40. dakikaya kadar iyi gidiyorduk. Sahada daha etkili olan bizdik. Ancak son anlara doğru rolleri değiştik. 2-0 geriye düştüğümüzde dahi inancımızı kaybetmedik. Çünkü daha önce bunu başarmıştık. Mücadeleye devam ettik." şeklinde konuştu.

Son paslar ağır kaldıklarını itiraf eden deneyimli çalıştırıcı, "Evet, özellikle ceza sahası çevresinde daha hızlı olmalıyız. Bugün günümüzde değildik doğru ancak bu yenilginin bize ağır bir darbe indirdiğini sanmıyorum. Lig daha yeni başladı. Önümüzde uzun bir maraton var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rodgers: Her Şeyin Sonu Değil... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement