Ronaldinho'ya göre Ronaldo, Messi ile aynı döneme denk geldikleri için öfke dolu.
İspanya'da en iyiler belirlendi
Üst üste beşinci kez İspanya'da yılın oyuncusu ödülünü alan Messi aynı zamanda son dört Ballon d'Or ödülünü de aldı ve Ronaldinho'ya göre bu durum, Ronaldo için gerçek bir hayal kırıklığı.
"Bem, Amigos!" isimli programa katılan Ronaldinho, "Ronaldo'nun öfkesi Messi ile aynı çağda yaşamaktan" derken, yakın gelecekte Neymar'ın dünyanın en iyi futbolcusu olacağına ve Messi'nin genç Brezilyalı'nın gelişimine büyük katkıda bulunacağına inandığını belirtti.
"Leo'nun(Messi) adaptasyon sürecini hızlandırmak için Deco, Sylvinho ve ben sürekli pas atardık, aynısını o da Neymar için yapacaktır. Neymar'da her şey var ve önümüzdeki yıllarda dünyanın en iyisi olacak ama Messi zirve dönemini bitirdikten sonra."
"Futbolun en büyük yıldızı Messi"
Dünya Kulüpler Kupası
Ronaldinho, Dünya Kulüpler Kupası'nın da değerlendirdi. Kulübü Atletico Mineiro ile Bayern Münih karşısında şansları olduğunu söyleyen Ronaldinho, "Finale çıkarsak eşit şartlarda oynayacağız. Biz, bildiğimiz gibi oynayacağız, Avrupalı oyuncular Brezilya Futbolu'nu pek izlemiyorlar ve bu bizim için bir avantaj olabilir" dedi.
Ronaldinho, Barcelona'da bir dönem birlikte çalıştıkları Guardiola'ya da dikkat çekti: "Bayern'in teknik direktörü Brezilya Futbolu'nu gerçekten iyi biliyor, buradan pek çok oyuncu aldı."
Son Dakika › Spor › 'Ronaldo Hüsran Dolu' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.