Roy Keane'den Schmeichel'a Kafa Ferguson'a Küfür - Son Dakika
Spor

Roy Keane'den Schmeichel'a Kafa Ferguson'a Küfür

Roy Keane\'den Schmeichel\'a Kafa Ferguson\'a Küfür

Manchester United'ın eski oyuncusu Roy Keane, yazdığı kitapta skandal niteliğinde iki olayı açıkladı.

06.10.2014 21:45

Manchester United'ın eski kaptanı Roy Keane, 2005 yılında kulüpten neden ayrıldığını ve Sir Alex Ferguson ile arasında geçenleri açıkladı.

Uzun yıllar İngiliz ekibinin kaptanlığını yapan Keane, 7 Premier Lig, 4 Federasyon Kupası ve Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadıktan sonra Celtic'e transfer olmuştu.

İkinci Devre isimli kitabında yaşadıklarını anlatan İrlanda Cumhuriyetli eski oyuncu, "Yardımcı teknik adam Carlos Quieroz ile yaşadığım tartışma ve MUTV'deki üzücü bir röportajın ardından ipler koptu. Ferguson'a başka takımda oynayabilir miyim diye sorduğumda, beni kontratımı yırtıp atmakla tehdit etti. Beni isteyen takımlar vardı ve ben de yolun sonuna geldiğimizi söyledim. Küfürlü bir sözün (f****** p****) ardından ayağa kalktım ve artık yokum diyerek çıktım." ifadelerini kullandı.

1998'de Asya Turu sırasında yaşanan bir olayı da anlatan Keane, "Alkollü olduğumuz bir akşamdı. Schmeichel artık bana dayanamadığını söyledi. Ben de 'bunu çözelim o zaman' dedim. 10 dakika civarında bir kavga yaşandı. Ertesi sabah uyandığımda çok az şey hatırlıyordum. Elimde ezikler vardı ve parmaklarımdan biri ters tarafa bükülmüştü. Takım otobüsüne bindiğimizde herkes kavgayı konuşuyordu. Nicky Butt olanları bana anlattı. Peter beni tutmuş ve ben de ona kafa atmışım. Peter basın toplantısına gözündeki morluk nedeniyle gözlükle çıkmıştı. Gözlüğünü çıkarınca ilk olarak gözüne ne olduğu soruldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Roy Keane'den Schmeichel'a Kafa Ferguson'a Küfür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement