Ryan Giggs Meydan Okudu! - Son Dakika
Spor

Ryan Giggs Meydan Okudu!

Ryan Giggs Meydan Okudu!

Ryan Giggs, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde yarın mücadele edecekleri Bayern Münih'e meydan okudu.

31.03.2014 18:30

Manchester United'ın oyuncularından Ryan Giggs, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde yarın mücadele edecekleri Bayern Münih'e karşı kendilerini averaj takımı olarak görmediklerini söyledi.

İngiliz ekibinin 40 yaşındaki deneyimli futbolcusu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Bayern Münih ile oynayacakları çeyrek final ilk maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İster Şampiyonlar Ligi finali olsun, ister çeyrek final olsun, Manchester United ile Bayern Münih karşılaşmaları her zaman büyük bir futbol şölenidir" dedi.

Alman temsilcisinin olağanüstü bir kadroya sahip olduğunu belirten Giggs, "Çok güçlüler. Muhtemelen birçok insanın gözünde favoriler. Fakat biz Manchester United'ız, burası da Old Trafford Stadı, Avrupa'da büyük geceler gördük. Futbolcular olarak kendimizi averaj takımı olarak görmüyoruz, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynayan Manchester United'ın oyuncuları olarak görüyoruz" diye konuştu.

"Kırmızı Şeytanlar"ın emektar futbolcusu, 1999 yılında oynanan ve son dakikalarda bulduğu gollerle Bayern Münih'i 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Manchester United'ın o günkü kadrosunda da yer alıyordu.

Old Trafford'da iki takım arasında daha önce oynanan 4 maçta, taraflar birer galibiyet elde ederken, 2 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Son olarak 2009-2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşan takımların mücadelesinde, gülen taraf Alman temsilcisi olmuştu. İlk maçta rakibini sahasında 2-1 yenen Bayern Münih, rövanş maçında 3-2 mağlup olmasına karşın deplasmanda atılan gol kuralıyla tur atlamayı başarmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ryan Giggs Meydan Okudu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement