Sacchi Milan'ı Beğendi - Son Dakika
Spor

Sacchi Milan'ı Beğendi

Sacchi Milan\'ı Beğendi

Milan eski teknik direktörlerinden efsane Arrigo Sacchi, Milan’ın Atletico Madrid’e karş gösterdiği performansı beğendiğini söyledi.

20.02.2014 18:31

Sacchi'nin favorisi Atletico

1980'li yılların sonunda Parma'dan Milan'a geçtikten sonra hem Milan'ın, hem de İtalyan futbolunun kaderini değiştiren Arrigo Sacchi, eski takımının Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Atletico Madrid'e karşı oynadığı futbolla ilgili olumlu açıklamalarda bulundu.

Radio24 programına bağlanan ve bu Milan'ın bu sezon ilk kez bu kadar iyi oynadığını söyleyen Sacchi sözlerine şöyle devam etti:

"Bu sezon ilk kez Milan bir takım gibi oynadı ve bu performansını 50 dakikalara kadar çıkardı. Bence bu oldukça önemli. Clarence Seedorf, oldukça dengesiz bir takım olan Milan'a bu yönden önemli bir ekleme yapmış gibi görünüyor. Onunla çok daha dengeli bir ekip haline geldiler."

Milan'ın maçta şanssız olup olmadığına dair bir soruyu da cevaplayan Arrigo Sacchi, "Şanssızlık diğerlerinin ve zayıfların futbola soktuğu bir kavram. Buna katılmıyorum. Milan şu anda daha çok bireysel yeteneklere dayalı olan ama yavaş yavaş kolektif olmaya da başlayan bir futbol takımı görüntüsünde ve zamanla daha da iyi olacaklar" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sacchi Milan'ı Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement