Şahbaz Fransa'da İddialı - Son Dakika
Spor

Şahbaz Fransa'da İddialı

Şahbaz Fransa\'da İddialı

İdeal Kupon; 164 | Auxerre - Tours [ İY X - 1.75 ] Ligin iki denk takımının mücadelesinde, ev sahibi rakibine karşın ikili rekabette üstün durumda.

22.01.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdeal Kupon;

164 | Auxerre - Tours [ İY X - 1.75 ]

Ligin iki denk takımının mücadelesinde, ev sahibi rakibine karşın ikili rekabette üstün durumda. Deplasman ekibi Tours geçen seneki performansından uzak bir görünüm sergiliyor. Auxerre ise tutarsız bir görünümde. İki takımında maça kontrollü başlayacaklarını düşünmekle beraber ilk yarı beraberliğini mantıklı buluyorum.

165 | B. Peronnas - Valenciennes [ KG VAR - 1.70 ]

Sezonun flaş ekibi Bourg-Peronnas, Ligue 2'nin deneyimli takımlarından Valenciennes'i konuk edecek. Ev sahibi ekip bir alt ligden gelmesine rağmen 8. sırada ve evinde gayet iyi performans gösteriyor. Evinde gol bulmakta güçlük çekmeyen Peronnas'ın bir o kadar da kalesini gole kapatamadığı gerçeğini de es geçmemek gerekir. Valenciennes deplasmanlarda kötü bir profil sergilese de bu deplasmanda gol bulacaktır diye tahmin ediyorum. Karşılıklı goller bekliyorum.

168 | Paris FC - Sochaux [ TGS 2.3 - 1.70 ]

Ligin en fazla berabere kalan 2 takımından biri olan Paris FC, Sochaux'u konuk edecek. Sochaux bu sezona inanılmaz kötü başladı ve son sıralara demir atmış durumdalar. Keza ev sahibi ekipte aynı durumda ve evinde oynadığı son beş maçtan da mağlup ayrıldılar. İki takımında kötü olduğunu düşünürsek taraf bahsine bulaşmamakta fayda var. Alt ve Üst tercihlerinden de tam emin olamadığımdan 2-3 gol bahsini uygun görüyorum.

100 | Rennes - GFC Ajaccio [ KG VAR - 1.70 ]

Ligue 1'in bu haftaki açılış maçında Rennes son haftaların flaş ekibi Gazelec'i ağırlıyor. Rennes lige iyi başladı ama son haftalarda performansları inanılmaz şekilde düştü. Özellikle evinde iyi maçlar çıkaran Rennes'ten eser yok diyebiliriz. GFC Ajaccio ise ev sahibinin aksine son haftalarda, özellikle deplasmanlarda iyi performans sergiliyor ve üst sıralara tırmanışa geçtiler. Çıkış yakalan Rennes ve çıkışını devam ettirmek isteyen Gazelec'in birbirlerine gol atmaktan çekinmeyeceğini, karşılık gollere açık bir maç olacağını düşünüyorum.

Toplam Oran; 8,60

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Şahbaz Fransa'da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement