Salih Uçan, Roma'dan Ayrılıyor! - Son Dakika
Spor

Salih Uçan, Roma'dan Ayrılıyor!

İtalyan devi Roma, ara transferde Sanabria ile birlikte Salih Uçan'ı da kiraya vermeyi planlıyor.

11.11.2014 15:21  Güncelleme: 17:16

Sezon başında transfer olduğu Roma'da Nainggolan, Keita, De Rossi, Pjanic gibi isimlerin gerisinde kalan Salih Uçan'ın, Hollandalı yıldız Kevin Strootman'ın da sahalara dönmesiyle forma giyme şansı oldukça azaldı.

PARMA VE CESENA DEVREDE

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Salih ara transfer Roma'dan ayrılabilir. Salih ile beraber 18 yaşındaki Sanabria'yı da benzer bir süreç bekliyor. Bu iki isim için Parma ve Cesena'nın devrede oldukları belirtiliyor.

CAGLIARI DE İLGİLENMİŞTİ

Daha önce Roma merkezli Il Tempo gazetesinde çıkan haberde Cagliari'nin Salih ile ilgilendiği iddia edilmişti. 20 yaşındaki milli oyuncu bu sezon sadece Chievo maçında 3 dakika forma giyebildi.

Salih Uçan, Roma\'dan Ayrılıyor!
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Salih Uçan, Roma'dan Ayrılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yalcin: Cocugu 17 yasinda havaya sokarsaniz ne kendi takımında, nede kiralik olarak oynatabilirsiniz. artik ondan hayir gelmez demedi demeyin. 9 0 Yanıtla
  • vatandaş: yurtdışında oynayan böyle gençlerin sayısı 50 yi geçmeliki milli takım başarılı olsun! ilkokullara spor sahaları zorunlu tutulmalı, beden dersleri haftada 3 güne ve yeterli süreye çıkarılmalı! sağlam-sporcu bir gençlik ve millet yetiştirilmeli! şimdiki gençlik dökülüyor! nerede zeki-çevik ve ahlaklı türk gençliği?. . 1 0 Yanıtla

Advertisement