Şenol Güneş'in yerine düşülen isimler arasında Fatih Terim var - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'in yerine düşülen isimler arasında Fatih Terim var

Milli Takım'da Şenol Güneş'in yerine düşünülen isimler arasında Okan Buruk, Aykut Kocaman, Mustafa Denizli ve Fatih Terim var. Dünya Kupası Elemeleri'nde 4 maçımız kaldı. 4 maçı kazanabilecek deneyimli bir ismi getirme fikri ön plana çıkmış durumda. Yabancı hocada da Löw ismi ilk sırada.

10.09.2021 11:34  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Milli Takım'da Şenol Güneş'in yerine düşünülen isimler Okan Buruk, Aykut Kocaman, Mustafa Denizli ve Fatih Terim. Ve TFF, 3 senaryo belirledi.

"KENDİ BIRAKSIN" DÜŞÜNCESİ

1. Seçenek: Dünya Kupası Elemeleri, 16 Kasım 2021'de oynayacağımız Karadağ maçıyla bitiyor. Bu tarihe kadar Şenol Güneş ile devam etmek, Türkiye, Dünya Kupası'na katılamazsa sorumluluğu Şenol Güneş'e bırakmak ve onun istifa etmesini sağlamak.

"ŞANSIMIZI SON ANA KADAR ZORLAYALIM"

2. Seçenek: Şenol Güneş ile ipleri tamamen koparak Dünya Kupası elemelerindeki şansımızı yeni bir teknik direktör ile sonuna kadar zorlamak. Bunun için de 2 seçenek gündeme geliyor.

Milli Takım'da Şenol Güneş'in yerine 3 senaryo! Son koz Fatih Terim

DENEYİMLİLER GÖREVE

Seçenek A: Mustafa Denizli, Aykut Kocaman, Fatih Terim vs gibi teknik direktörleri kalan 4 maç için görev çağırmak. Seçilen teknik direktör hem kulüp takımlarında görevlerine devam edecek hem de 4 maç için Milli Takım'da teknik direktörlük yapacak.

Milli Takım'da Şenol Güneş'in yerine 3 senaryo! Son koz Fatih Terim

KOCAMAN VE BURUK

Seçenek B: Yerli ve genç bir teknik direktör ile yeni bir anlaşma yapmak. Bunun için de Aykut Kocaman ismi ön plana çıkıyor. Kocaman'ın büyük takım tecrübesi ve genç kuşak antrenörü olması onu bir adım öne çıkarıyor. Konuşulan bir diğer isim de Okan Buruk. Şu an hiçbir takım çalıştırmayan ve Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Okan Buruk da adaylar arasında yer alıyor.

Milli Takım'da Şenol Güneş'in yerine 3 senaryo! Son koz Fatih Terim

YABANCI OLURSA LÖW

3. Seçenek: Yabancı bir teknik direktör ile yola devam etmek. Alman Milli Takımı'nın başında Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan, bir dönem Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yapan Joachim Löw ilk sırada yer alıyor. Şenol Güneş ile yapılan pazarlıklar sonrası Futbol Federasyonu bu seçeneklerden biri ile yola devam edecek.

Şenol Güneş\'in yerine düşülen isimler arasında Fatih Terim var

Son Dakika Spor Şenol Güneş'in yerine düşülen isimler arasında Fatih Terim var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Bora besyo: Yllardır aynı senaryo.Fatih başarısız olur şenol gelir. o başarısız olur fatih gelir.Başka adam yok mu ! yeter aynı isimleri görmekten sıkıldık. Adam başarısız olmuş gönderilmiş zamanında ne değiştide tekrar çağırıyorsunuz ? Genç teknik adam getirin bari bu döngü kırılsın. 42 8 Yanıtla
  • Alper006 : Futboldan ne çok anlayanimiz varmış bu kadar anlıyorsunuz bu Nihat Özdemir sizi nasıl görmez ya. Beğenirsiniz beğenmezseniz ama eğer şu dört maçlık periyod ta birşeyler yapmak isteniliyorsa en iyi seçenek Fatih terim bu kadar kısa süre için. Vede olumsuz yorum yapan yerden yere vuranlar ne kadar tanıyorsunuz acaba. 10 23 Yanıtla
  • Kzk : Futboldan pek anlamam, yalnız bu fatih terim 1 2 yıl evvel milli takımdan kovulmada mı, hatta baya yüksek bir parada aldı, biz keriz miyiz bu paraları ödeyelim 26 6 Yanıtla Soner Varol: Siz kerizsiniz o biyana da adam parayi cocuk esirgeme kurumuna bagisladi.Cunku Demiroren sark kurnazligi yapmaya calisiyordu.Bilmiyorsan konusma 6 16
  • Dilaver Ceylan: Yaaa yokmuş başka hoca eski nin kıymeti olsa bit pazarına nur yağardı 21 5 Yanıtla
  • Vedat Çakıroğlu : yok artık Fatih Terim mi!!?? tekrar kovmak için fantazi yapıyor galiba federasyondakiler... 14 3 Yanıtla
  • Aytekin Aksu: Bence Mustafa Denizli olsun 4 13 Yanıtla
  • Erdem Meric: Kim olursa olsun, senelik €500k 'dan fazla verilmesin. 12 2 Yanıtla
  • cemal aslan: Aklıma gelen tek isim Ünal KARAMAN. Başarılı olur, Milli şuur sahibi. 10 2 Yanıtla
  • Yüksel Yılmaz: Bence denuzli olmali 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement