Sevilla'da Gol Yok: 0-0 - Son Dakika
Spor

Sevilla'da Gol Yok: 0-0

Sevilla\'da Gol Yok: 0-0

İki kırmızı kart, bir penaltı olan Sevilla-Valencia maçında gol sesi çıkmadı.

17.02.2014 00:14

La Liga'daki son beş maçından iki puan çıkarabilen Sevilla, geçtiğimiz hafta Real Betis'i 5-0'lık skorla yenen Valencia'yı ağırladı.

6. dakikada hızlı çıkan Sevilla, ilk ciddi atağını Rakitic'le buldu ancak Valencia defansına takıldı. Konuk ekip ise 13. dakikada Fede ile fırsat buldu.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın 30. dakikadasında etkili isimlerden Fede, Sevilla savunmasını alarma geçirdi ancak golü atamadı.

İlk yarının sonlarına doğru etkisini arttıran konuk takım oldu fakat gol sesi çıkmadı.

MAÇ İKİNCİ YARIDA HAREKETLENDİ

Ekiplerin soyunma odasına golsüz beraberlikle gitmesinin ardından, ikinci yarı Valencia adına şansız başladı. İlk sarı kartını 41. dakikada göre Ricardo Costa, ikinci kartını da 50. dakikada gördü ve konuk takımı 10 kişi bıraktı.

Rakibinin 10 kişi kalmasını değerlendirmek isteyen Sevilla, 56. ve 58. dakikada Vitolo ile öne geçmeye çalıştı.

62. dakikada ise hakem Valencia ceza sahası içinde yapılan müdahaleyi penaltı olarak yorumladı ve Sevilla lehine düdüğünü çaldı. Fakat topun başına geçen Rakitic, ayağına gelen bu fırsatı tepti ve golü atamadı.

Maçın bu bölümlerinde Sevilla daha etkili oynadı ama gol atamayı başaramadı. 90. dakikada da ev sahibi ekipte ikinci sarı kartını gören Cheryshev, oyun dışında kaldı.

Maçın 0-0 tamamlanmasının ardından iki ekipte paunını 32'ye çıkardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sevilla'da Gol Yok: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement