Sıra Mandanda'da - Son Dakika
Spor

Sıra Mandanda'da

Sıra Mandanda\'da

Ligue 1’in köklü kulüplerinden Olympique de Marseille’de sorunlar bitmek bilmiyor.

03.02.2014 18:51

Marsilyalı golcüye süper teklif

Son oynanan Toulouse maçında duran toptan iki hatalı gol yiyen kaleci Steve Mandanda, bu hafta güney basınının odak noktası oldu.

Özellikle ikinci golde boşa çıkarak rakibinin gol atmasında önemli katkıda bulundan Mandanda için ilk olarak geçici teknik direktör José Anigo konuştu. Maçtan sonra bir basın mensubunun Mandanda'nın yaptığı hatayı sorması üzerine Anigo, "Olaya bireysel bakmamak gerekir. Ben hatayı sadece Steve'in yaptığını düşünmüyorum. Orada markajı bırakan oyuncular da var. Bu seviyede böyle önemli bireysel hatalar yaparsanız sonunuz olur. Oyuncularımla bir toplantı yapıp gereken önlemleri alacağız. Böyle goller yemek gerçekten sinir bozucu. Bir maçta her şeyi açıklayabilirsiniz ama bu tip hataları asla" dedi.

Son oynanan 15 maçta kalesini sadece 1 kez gole kapatan Mandanda'yı sezon başında Monaco istemiş fakat emektar file bekçisi takımda kalmayı tercih etmişti. Saha içinde de sıkılgan tavırlarıyla dikkat çeken oyuncunun, bu kararından pişman olduğu ve sezon sonu takımdan ayrılacağı da gelen haberler arasında.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sıra Mandanda'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement