Somaspor'da beraberlik üzdü - Son Dakika
Spor

Somaspor'da beraberlik üzdü

Somaspor\'da beraberlik üzdü

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Amed Sportif deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Somaspor'da teknik direktör Burhanettin Basatemür, 1 puanın oynanan oyuna göre kendilerini mutlu etmediğini belirtti.

15.09.2022 11:47  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Amed Sportif deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Somaspor'da teknik direktör Burhanettin Basatemür, 1 puanın oynanan oyuna göre kendilerini mutlu etmediğini belirtti. Zorlu bir rakiple önemli bir müsabaka oynadıklarını anlatan Basatemür, "Puanla dönmek elbette ki önemli. Ancak oynadığımız oyun, yaptığımız mücadele ve yakaladığımız fazla sayıda gol pozisyonunu düşününce bu sonuç bizi çok da mutlu etmedi" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Ligde oynadığımız oyun ile olduğumuz yer doğru orantılı değil. İnşallah en kısa zamanda hak ettiğimiz yerlere ve hak ettiğimiz puanlara ulaşırız. Her şartta takımımızın yanında olan, mesaj gönderen ve kalben destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu. Oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi alan 17'nci sıradaki siyah-beyazlılar pazar günü Esenler Erokspor'u konuk edecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Somaspor'da beraberlik üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement