Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Çarşamba günü çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan kongreyle ilgili açıklamada bulundu.

12.01.2012 12:57

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Çarşamba günü çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan kongreyle ilgili açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemeyen Diyarbakırspor'un kongresinin gelecek hafta yapılacağı bildirildi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Çarşamba günü yapılması gereken kongreye delegelerin fazla ilgi göstermediğini belirterek, "Biz ilk kongrede Diyarbakırspor'un yönetimine kavuşmasını istiyorduk. Bunun için de günler öncesinde delegelerimizi SMS yoluyla bilgilendirdik. Delegelerimizin takımlarına sahip çıkmalarını ve kongrede bulunmalarını istedik. Ama olmadı. Alışıla gelen bir yapı oluşmuş. İlk kongrelerde Diyarbakırspor hiç bir zaman yönetim bulamamıştır. Bu nedenle oluşan önyargılar var.

Bunları kırmak kolay olmuyor. Bu kongre süreçleri Diyarbakırspor'a yakışmıyor. İnsanlar artık buna bir son vermeli. Diyarbakırspor'u yönetmeyle ilgili düşünceleri olan gelip bu takıma sahip çıkmalı. Yani sorumluluk almalı. Konuşmak ve Diyarbakırspor'da yanlış gördüğü birşeyler varsa da gelip kongrede dile getirmeli. Maalesef bunu başaramadık. Konuşulmaması gereken yerlerde Diyarbakırspor'u konuşuyoruz. Ben bu duruma üzülüyorum. Diyarbakırspor'a bu şekilde sahip çıkılmaz. İnşallah önümüzdeki süreç hayırlı

olur" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement