Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, önceki sezon Göztepe geçtiğimiz sezonda ise, Adana Demirspor'u şampiyonluğa taşıyan eski oyuncusu Raşit Sevindir ile sözleşme imzaladı.

13.07.2012 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, önceki sezon Göztepe geçtiğimiz sezonda ise, Adana Demirspor'u şampiyonluğa taşıyan eski oyuncusu Raşit Sevindir ile sözleşme imzaladı.

Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Sevindir, Turgutluspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Onursal Başkanımız Serhat Orhan, Kulüp Başkanımız Murat Ayhan ve teknik direktörümüz Koray Cinel'e çok teşekkür ediyorum. Futbolcular genelde kendileri için kendi gelecekleri için futbol oynarlar. Ben bu sezon hem kendim, takımım ve ayrıca çok değer verdiğim Koray hocam içinde oynayacağım. İki sezondur Göztepe ve Adana Demirspor'da şampiyonluklar yaşadım, bu sezonda burada şampiyonluk yaşamaya geldim. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Belediye Başkanı Serhat Orhan da imza töreni sonrası yaptığı konuşmada, geçen sezondan beri Raşit Sevindir'i Turgutluspor'a transfer etmek istediğinden söz ederek, "Geçtiğimiz Adana Demirspor'un final maçıyla birlikte şampiyon olmasının ardından o gün Raşit'i bu sezon ne yapıp ne edip Turgutluspor'a kazandıracağız diye kendi kendime söz vermiştim. Bu konuyu da Kulüp Başkanı Murat Ayhan ve Genel Kaptan İbrahim Başçı ile paylaşmıştım. Geçtiğimiz sezon sonunda söylediğimiz öz evlatlarımıza döneceğiz sözünün içerisinde işte Raşit de vardı. O da bizim öz evladımız ve Raşit'i Turgutluspor'a kazandırdık. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte öz evladımız Koray'ı takımımızın başına getirdik. Alt yapıdan oyuncularımızı A takıma yükseltiyoruz. İşte yine bizim öz evlatlarımız, Şevket, Raşit gibi isimleri kadromuza kattık. Yani o gün söylediğimiz o sözü harfiyen uygulamaya koyduk. Bir yandan da dış transferde Koray kardeşimizin ve Murat Ayhan'ın görüştüğü oyuncuları kadromuza katıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise transfer çalışmalarının devam ettiğini hatırlatarak, "Raşit hepimizin bildiği tanıdığı bir futbolcu, kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Hem bize, hem Raşit'e hem de camiamıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kulladnı.

Bu arada yeni transfer Raşit Sevindir, önümüzdeki sezon Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan'ın talimatı ile yeni sezonda Turgutluspor'un kaptanlık pazı bandını takacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement