Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Turgutluspor'da Hüseyin Özcan'dan boşalan teknik direktörü koltuğuna Burhanettin Basatemur getirildi.

04.02.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutluspor'da Hüseyin Özcan'dan boşalan teknik direktörü koltuğuna Burhanettin Basatemur getirildi. Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, Basatemur'un sezon sonuna kadar takımın başında olacağı ifade edildi.

Turgutluspor'un alt yapısında antrenörlük kariyerine başlayan Basatemur, Turgutluspor dışında kısa bir süre Altınordu A.Ş. takımında da görev almıştı. Yapılan açıklamada, Burhanettin Basatemur'un yardımcısının Turgutluspor'un eski oyuncularında Polat Çetin olacağı, ayrıca diğer yardımcı antrenör Mithat Karabörk ve kaleci antrenörü Levent Çekal ise görevlerine devam edeceği belirtildi.

Anlaşma sonrası Burhanettin Basatemur, "Kendi kulübüme tekrar döndüm. Turgutluspor bizim için bir kulüp değil, bir ailedir. İhtayaç duyulduğunda biz hep göreve hazırız. Takımımızın şuanki mevcut durumunun farkındayız, zorlu bir göreve geldik. Oyuncularımızı tanıyorum ve içlerinde daha önce çalıştığım talebelerim var. Bu zorlu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement