Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Bayrampaşa karşısında alınan farklı galibiyetin play-off müsabakaları öncesinde çok anlamlı olduğunu söyledi.

12.05.2013 18:00

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Bayrampaşa karşısında alınan farklı galibiyetin play-off müsabakaları öncesinde çok anlamlı olduğunu söyledi.

Günaydın, takımda fazla forma şansı bulamayan futbolcuların Bayrampaşa maçında ilk 11'de yer aldığını anımsatarak, "Yeni Malatyaspor olarak 3 hafta öncesinden play-off'u garantilemiştik. Ligde kalan son 2 maçımızdan iyi sonuçlarla ayrılarak, play off müsabakalarına moralli gitmeyi amaçlıyorduk. Bu anlamda da Bayrampaşa karşısında aldığımız 4-0'lık galibiyet play-off müsabakaları öncesinde takımımıza olan güvenimizi daha da artırdı" dedi.

Play-off müsabakası hazırlıklarına Salı günü başlayacaklarını kaydeden Günaydın, "Bayrampaşa maçı sonrası takıma Salı gününe kadar izin verdik. Ekibimiz Salı günü Malatya'da toplanarak, Cuma gününe kadar play-off maçları hazırlıklarını sürdürecek. Cuma günü sabah play-off müsabakalarına katılmak üzere Denizli'ye gideceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement