Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Diyarbakırspor'un ligde başarısızlığı devam ederken, kupaya da erken veda etmesi taraftarlarını üzdü.

20.09.2012 14:41

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor'un ligde başarısızlığı devam ederken, kupaya da erken veda etmesi taraftarlarını üzdü.

Ligin ilk iki maçında mağlubiyet alan Diyarbakırspor çarşamba günü deplasmanda oynadığı Türkiye Kupası maçında Belediye Bingölspor'a 3-1 yenilip kupaya erken veda etti. Yeşil-kırmızılı takımın Antrenörü Enver Aylak, moralsiz gittikleri maçtan yine moralsiz döndüklerini söyledi. Aylak, sahaya isteksiz olarak çıktıklarını söyleyerek, "Rakibimiz bizden üstün değildi. Diyarbakırspor'a yazık oluyor. Bu maçımıza aynı gün maç saatine yakın bir zamanda gitmiştik. Sahaya sürdüğüm 11 isteksiz olunca haliyle yenilgi geldi. Maçın ilk yarısında 17 ve 19. dakikada 2-0 mağlup duruma düştük. 25. dakikada durumu 2-1 yapmamıza rağmen 33. dakikada 3-1 mağlup duruma gelince ilk yarı 3-1 sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında ise, her iki takımda sonuca razıydı. Biz bir varlık gösteremedik, sahadan boynu bükük ayrıldık. Diyarbakırspor olarak kupanın ilk turunda elenecek bir takım değiliz. İlgisizlik, maddi ve manevi sorunlar en çok da sahipsizlik kulübü bu hallere getirdi" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement