Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Manavgatspor, Pazar günü saat 15.00’da deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.

10.10.2014 17:25

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, Pazar günü saat 15.00'da deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşacak. Çorum Belediyespor hazırlıklarını Evrenseki Stadı'nda yaptığı idmanla tamamlayan Manavgatspor'da çalışmalara ve çift kaleye sakatlığı geçen Atakan da katıldı.

Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Kamil Atalay, geçtiğimiz hafta evlerinde Gaziosmanpaşa'yı ağırladıklarını ve 3-0 yendiklerini, tüm maçlara 3 puan parolası ile çıktıklarını söyledi. Atalay, "Geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa galibiyeti ile liderliğe yükseldik ve bayram hediyesi olmuştu. Bu hafta da deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçtan da 3 puan alıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Genç bir kadro kurduklarını, takımın yaş ortalamasının 21-22 olduğunu ifade eden Atalay, "Adil dışında tüm oyuncularımız 25 yaşın altında ve ligin en genç takımıyız. Genç oyuncularımız tecrübe kazandıkça daha da iyi olacak. Atakan ve Yusuf dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor" şeklinde konuştu.

Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker ise Manavgat'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, "Bu yıl hedefimiz 2. Lig olarak belirledik. Genç bir kadro ile yola çıktık. Şu an ligde iddialıyız ve lideriz. Takımımız daha iyi olacak ve liderliği sonuna kadar sürdürüp şampiyon olmayı istiyoruz. Manavgat halkınında takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz" açıklamasında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement