Suçluyu Değil, Sağlıklı Hayatı Yakalama Koşusu - Son Dakika
Spor

Suçluyu Değil, Sağlıklı Hayatı Yakalama Koşusu

Suçluyu Değil, Sağlıklı Hayatı Yakalama Koşusu

'Suçluyu Değil, Sağlıklı Bir Hayatı Yakalamak İçin Sen de Koş' projesi kapsamında 3 kilometrelik koşu yapıldı.

08.04.2013 14:25  Güncelleme: 14:32

Karabük Emniyet Müdürlüğü, polis haftası etkinlikleri kapsamında 'Suçluyu Değil, Sağlıklı Bir Hayat Yakalamak İçin Sende Koş' projesi kapsamından 3 kilometrelik koşu yapıldı.

32 yaş üstü ve 32 yaş altı ile POMEM öğrencilerinden oluşan 27 polis ve 20 polis adayının koştuğu yarışta Safranbolu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Nurettin Uğurlu polis otosundan Safranbolu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Musa'ya megafonla destek verdi. Başkomiser yorulan ve yürüyen polis memuruna megafonla 'Durmak yok Musa, haydi aslanım benim, koş Musa' diyerek sürekli destek verdi.

Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin'in start verdiği yarışlarda 32 yaş üstünde birinciliği Baykan Arslan alırken, Kamil Ergin ikinci, Şükrü Kaya Yazıcı üçüncü oldu. 32 yaş altında ise Ramazan Durak birinci, Uğur Karamustafaoğlu ikinci, Talip Emre Öğretme üçüncü, Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden ise Hüseyin Tekinel birinci, Yücel Yükseler ikinci, Emrah Gülmez ise üçüncü geldi.

Yarış sonrasında dereceye giren polis memurları Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Oktay Keskin, bugünkü yarışlarda özellikle 32 yaş üstü polislerimizin bu koşuya ilgi göstermesinin kendileri açısından sevindirici olduğunu söyleyerek, "168 yıl dönümünde polisimiz millet adına huzuru sağlamak için 24 saat görev yapmakta. Halkın huzurunu sağalama adına ailelerimizden çocuklarımızdan vazgeçiyoruz. Fakat bu sene farklı düşünce tarzıyla kendimize döndük. Koşu, futbol maçı, sinema gibi değişik etkinliklerle kendi içimizde birliğimizi beraberliğimizi artıralım derdine düştük. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Bizim moral ve motivasyonumuzun üst düzeyde olması halka hizmette daha başarılı olmamıza vesile olacaktır diye düşünüyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Suçluyu Değil, Sağlıklı Hayatı Yakalama Koşusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement