Milli futbolcu Kaan Ayhan'a Türk başkandan çirkin teklif: Biraz ortalığı karıştırsın - Son Dakika
Spor

Milli futbolcu Kaan Ayhan'a Türk başkandan çirkin teklif: Biraz ortalığı karıştırsın

Milli futbolcu Kaan Ayhan'ın Almanya'daki evine giden Türk başkanın Kaan'ın Sassuolo'da problem çıkararak şikayetlerde bulunmasını istediği öne sürüldü. Böylece futbolcuyu biraz daha ucuza alabileceğini düşünen başkanın bu talebi Kaan Ayhan'ın ailesi tarafından reddedildi.

11.08.2022 17:44  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan'ı transfer etmek için Süper Lig'de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, milli futbolcu ile ilgili ortaya atılan son iddia gündem oldu.

"BİRAZ ORTALIĞI KARIŞTIRSIN"

Tivibu Spor'a yaşananları anlatan gazeteci Gökmen Özcan, "Oyuncunun Almanya'daki evine ailesinin yanına bir başkan gidiyor ve ailesiyle görüşüyor. Maddi şartlar soruluyor. O kulüp başkanı şunu söylüyor; 'Kaan Ayhan, Sassuolo'da biraz problem çıkarsın. Takım içerisinde biraz sıkıntı çıkarsın. Ben bu maçta oynamak istemiyorum, Ben hocayla çalışmaktan rahatsızım deyip yönetime gidip şikayette bulunsun.' Biraz ortalığı karıştırsın isteniyor." ifadelerini kullandı.

"AİLESİ BU TALEBİ DEHŞET VERİCİ BULDU"

Futbolcu cephesinin bu talebi oldukça sert karşıladığını belirten Özcan, "Oyuncunun ailesi böyle bir durumunun kesinlikle mümkün olmayacağını diyor. Oyuncu cephesinden dehşet verici bir şekilde karşılanıyor bu durum" dedi.

Milli futbolcu Kaan Ayhan\'a Türk başkandan çirkin teklif: Biraz ortalığı karıştırsın

Son Dakika Spor Milli futbolcu Kaan Ayhan'a Türk başkandan çirkin teklif: Biraz ortalığı karıştırsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kamuran Ekenler: Bulundugu kanal sahibi ve siyasi gorusunun ne oldugu ortada! bu tip yaklasimlarla gucun pesince yalakalik hos degil! hos olmamis... 0 0 Yanıtla
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Advertisement