Tankut'tan Gölbaşı Belediyespor'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Tankut'tan Gölbaşı Belediyespor'a Ziyaret

Tankut\'tan Gölbaşı Belediyespor\'a Ziyaret

Kardemir Karabükspor eski Başkanı Feridun Tankut, Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Ersin Pehlivan ile görüştü.

03.07.2013 10:46

Kardemir Karabükspor eski Başkanı Feridun Tankut, Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Ersin Pehlivan ile görüştü.

Kardemir Karabükspor eski Başkanlarından Feridun Tankut, Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nün bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de başarılarının takipçisi olacağını söyledi.

Kardemir Karabükspor'daki yönetim krizinden sonra yeniden başkan adayı olarak ismi geçen Feridun Tankut, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Ersin Pehlivan'ın misafiri oldu. Başkan Pehlivan, iyi bir Gölbaşılı olarak herkesin tanıdığı ve ünlü futbolcu Emenike transferi ile futbol kamuoyunun yakından tanıdığı Feridun Tankut'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kardemir Karabükspor eski Başkanı Feridun Tankut da yaptığı değerlendirmede, Gölbaşı Belediyespor'un başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi. Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek Gölbaşı ekibine başarılar dileyen Tankut, Gölbaşı Belediyespor'da Ersin Pehlivan döneminin çok başarılı olarak Gölbaşı futbolu bir çok başarılı bir dönem olacağına inandığını da ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tankut'tan Gölbaşı Belediyespor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement