Taraftar Sahaya Daldı! - Son Dakika
Spor

Taraftar Sahaya Daldı!

Taraftar Sahaya Daldı!

West Ham-Tottenham mücadelesi esnasında sahaya giren bir taraftar, Eriksen'in yerine frikiği kullandı ancak kaleci gole izin vermedi(!)

17.08.2014 10:46

Tottenham, Upton Park'ta Cumartesi günü oynanan West Ham maçında 10 kişi kaldı ancak taraftarlardan biri sahaya girerek takımının eksik kalmasına izleyici kalamadı.

63. dakiakda Christian Eriksen frikik kullanmaya hazırlanırken sahaya dalan bir taraftar, Danimarkalı yerine serbest vuruşta topa vuran kişi oldu.

Güvenliğin bir anlık dalgınlığından yararlanan çılgın taraftar, çerçeveyi tutturdu ancak kaleci Adrian gole izin vermedi(!) Daha sonra Eriksen'in kullandığı frikik ise üstten dışarı çıktı.

Taraftar daha sonra güvenlik tarafından dışarı çıkarıldı

Ceza sahası içinde topa elle dokunan Kyle Naughton kırmızı kartla oyun dışı kalırken, topun başına geçen Mark Noble penaltıyı gole çevirmeyi başaramamıştı.

West Ham rakibinin eksik kalmasını değerlendiremezken, James Collins Emmanuel Adebayor'a yaptığı faul sonrası kırmızı kart gören bir diğer kişi oldu.

Mauricio Pochettino'nun talebeleri, bu yaz Sporting'den transfer edilen Eric Dier'in golüyle 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Taraftar Sahaya Daldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement