Taştimur, Olin Edirne'ye Döndü - Son Dakika
Spor

Taştimur, Olin Edirne'ye Döndü

Taştimur, Olin Edirne\'ye Döndü

-beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, yaklaşık 3 ay önce karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Gökhan Taştimur ile yeniden anlaştı.

27.02.2012 16:37

-beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, yaklaşık 3 ay önce karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Gökhan Taştimur ile yeniden anlaştı. Ligde kötü günler geçiren Olin Edirne baş antrenör Taştimur'a 2.5 yıllık anlaşma imzalattı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan resmi açıklamada başantrenör Erdem Can ve yardımcısı Ali Burgul'un görevden alındığını ifade edilerek şöyle denildi:

"Olin Edirne'nin Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesinde ve geçtiğimiz sezon alınan başarılı sonuçlarda söz sahibi olan ve 3 ay önce çeşitli nedenlerden dolayı karşılıklı anlaşılarak yollarımızın ayrıldığı antrenör Gökhan Taştimur'la bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonucunda tekrar anlaşma sağlanmış ve Olin Edirne'nin baş antrenörlük görevine getirilmiştir. Yönetim Kurulumuz Sayın Gökhan Taştimur'la 2,5 yıllık yeni bir anlaşma imzalamıştır. Tüm basketbol kamuoyunun bilgisine sunarız"

Olin Edirne, 3 Aralık'ta Gökhan Taştimur ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırıp Ali Burgul'u antrenörlüğe getirmiş, daha sonra da antrenörlük görevine diğer yardımcı Erdem Can getirilmişti. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Taştimur, Olin Edirne'ye Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement