Timsah Yeni Formalarını Tanıttı - Son Dakika
Spor

Timsah Yeni Formalarını Tanıttı

Timsah Yeni Formalarını Tanıttı

Bursaspor, 2011-2012 sezonunda giyeceği formaları görkemli bir defile ile tanıttı.

23.07.2011 14:00  Güncelleme: 14:34

Bursaspor, 2011-2012 sezonunda giyeceği formaları görkemli bir defile ile tanıttı. Yeşil-beyazlı futbolcuların sergilediği 4 farklı forma içinde timsah desenli forma dikkat çekti.

Bursaspor'un yeni sezon formalarının tanıtımı Çelik Palas Otel'de düzenlendi. Tanıtıma Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yöneticiler Mustafa Yedikardeş, Mehmet Kara, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Öztürk Yazıcı ve Hasan Saltan ile taraftarlar katıldı. Organizasyon, Bursaspor'un geçen sezonki maç ve antrenman ile dün sona eren Avusturya kampından görüntülerin oluştuğu ekranda gösterimiyle başladı. Hazırlanan 4 ayrı forma, kaleci formaları, teknik heyet kıyafetleri ile diğer antrenman ürünleri mankenler eşliğinde düzenlenen defileyle beğeniye sunuldu.

FUTBOLCULAR MANKENLİK YAPTI

Kaptan Ömer Erdoğan oğlu Arda ile birlikte tanıtım yaparken, diğer futbolcular Sercan Yıldırım, Serdar Aziz, kaleci Harun Tekin, genç futbolcular Tahacan Velioğlu ve Emre Pehlivan da defilede yeni formaları tanıttı. Sercan Yıldırım, tanıtım sırasında yanındaki iki mankenle birlikte timsah yürüyüşü yaptı. Mankenliği de futbolculuk kadar başarıyla yapan Sercan, basın mensuplarına da poz vermeyi ihmal etmedi. Defile, tüm futbolcu ve mankenlerin birlikte poz vermesiyle sona erdi.

BursaSPOR KULÜBÜ STORELARDAN SORUMLU YÖNETİCİSİ EREN BU FORMALAR YENİ SEZONDA BAŞARI GETİRSİN

Bursaspor Kulübü Storelardan sorumlu yöneticisi Selçuk Eren defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eren şunları söyledi

Bu yıl 4 çeşit formamız var. Puma ekibine teşekkür ediyorum. 1 yıl boyunca bu tasarımlar için çalıştılar. Güzel ürünler ortaya çıkar. Efsane çubuklu formamız var. Bu yıl takımımız çubuklu formayı giyecek. Gri çizgili, beyaz ve timsah formamız var. Böyle güzel bir tanıtım yapıldı. İnşallah kulübümüze ve taraftarımıza hayırlı olsun. Umarım bu formalar bize yeni sezonda başarı getirir. Yarından itibaren satışa çıkıyor. Taraftarlarımızın beğenisine sunuyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Timsah Yeni Formalarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement