Tokatspor'dan Hakeme Tepki - Son Dakika
Spor

Tokatspor'dan Hakeme Tepki

Tokatspor\'dan Hakeme Tepki

Teknik direktör Şahan: "Yeni Malatyaspor maçında hakemin verdiği kararlar, takımın motivasyonunu düşürdü ve yenilmemize neden oldu"

10.02.2014 17:55

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor ile oynadıkları maçta hakem kararlarının motivasyonlarını düşürdüğünü ve yenilmelerine neden olduğunu savundu.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup oldukları maçta oyuncularının başarılı bir performans sergilediğini ve istekli olduklarını belirtti.

Maç sırasında tribünlerden inen bir taraftarın yan hakemin üzerine yürüdüğünü aktaran Şahan, "Bu olaydan sonra maçın hakemi, saha içerisindeki hakimiyetini kaybetti ve verdiği kararlar aleyhimize oldu. Hakemin kararları bir yana, oyuncularımıza hitabı ve davranışları da olumsuzdu" diye konuştu.

Oyuncusu Caner Turp'un kırmızı kartla oyun dışında kalmasının da takımı olumsuz etkilediğine dikkati çeken Şahan, "Yeni Malatyaspor maçında hakemin verdiği kararlar, takımın motivasyonunu düşürdü ve yenilmemize neden oldu" dedi.

Şahan, hakem hatalarına hep hoşgörüyle bakmaya çalıştıklarını dile getirdi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor'dan Hakeme Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement