Torku Konyaspor 3 Puan Peşinde - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor 3 Puan Peşinde

Torku Konyaspor 3 Puan Peşinde

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

12.12.2013 13:54

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Torku Konyaspor'un resmi internet sitesine Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili açıklama yapan teknik direktör Uğur Tütüneker, iç sahadaki kazanma serisini bu maçla tekrarlayacaklarına inandığını söyledi.

"HER MAÇ ZOR"

Kardemir Karabükspor ile önceki haftalarda olduğu gibi yine zor bir maça çıkacaklarını belirten teknik direktör Uğur Tütüneker, "Deplasmandan puansız döndüğümüz için evimizde oynadığımız maçlar büyük önem arz ediyor. Rakibimiz son haftalarda bir çıkış içerisinde. Her maç zor. Oynayacağımız maçlara konsantrasyonu iyi sağlamanız lazım. Rakibin ismi kesinlikle önemli değil. Her takımın birbirini yenebildiği enteresan bir lig yaşıyoruz. Dolayısıyla biz de Kardemir Karabükspor maçını kazanmak için oynayacağız. Ligin ilk yarısı itibariyle belirlediğimiz puan hedefine ulaşabiliriz. Bunun için önümüzde 3 maçımız var. Son oynadığımız Akhisar Belediyespor maçını oyun içerisindeki zorunlu değişiklikler sonucunda kaybettik. Şimdi sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı daha fazla önem taşımaya başladı. Maçın oynanacağı gün hava şartları kolay olmayacak. Bu da mutlaka oyuncuları etkileyecektir. Bundan en az etkilenen takım olmak istiyoruz" dedi.

"CAMA YUMRUK ATMADIM"

Akhisar Belediyespor maçı sonrası camı yumruklayarak elinin kesildiği iddialarına da açıklamada yer veren Tütüneker, olayın bir kaza olduğunu vurgulayarak, "Maç sonunda sinirli miydim, evet biraz sinirliydim. Ama kesinlikle cama yumruk atmadım. Yumruk atsaydım, kesikler elimin yan tarafında değil, üzerinde ve baskın olarak kullandığım sağ elimde olurdu. Oysa kesik sol elimin iç yan kısmında oluştu. Yaşananların kesinlikle net bir şekilde kaza olduğu belli. Avucumun içerisiyle kapıyı açmak için itekledim. Kapı kilitliymiş ve benim iteklememle birlikte elim kapı çerçevesinden kaydı ve cam kırıldı. Kimse yaşananları abartmasın" şeklinde konuştu.

MAÇIN PROVASINI YAPACAKLAR

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Torku Konyaspor, hazırlıklarına devam ediyor. Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana takım kaptanı Erdinç Yavuz, Elvis Kokalovic ve Kaya Tarakçı katılmazken, Theofanis Gkekas takımdan ayrı çalıştı. Bugün basına ve taraftara kapalı olarak çalışacak yeşil-beyazlı takım, Kardemir Karabükspor maçının provasını yapacak.

KARDEMİR KARABÜKSPOR İLE LİG'DE 3. RANDEVU

Torku Konyaspor, Kardemir Karabükspor ile Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda iki kez karşı karşıya geldi. Konya'da oynanan mücadele 2-2 berabere sona ererken, yeşil-beyazlılar deplasmanda rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu.

13 Aralık Cuma günü saat 20.00'de başlayacak Torku Konyaspor-Kardemir Karabükspor karşılaşmasında Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını ise Serhan Malkoç ve Samet Çavuş yapacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Torku Konyaspor: "Itandje, Tolga, Ali Turan, Selim, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Erdal, Hasan Kabze, Thorvaldsson."

Kardemir Karabükspor: "Waterman, Yiğit, Mabiala, İshak, Uğur, Sow, Furkan, Ahmet İlhan, Erkan Kaş, İlhan, Akpala." - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor 3 Puan Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement