Tottenham 2'de 2 Peşinde - Son Dakika
Spor

Tottenham 2'de 2 Peşinde

Tottenham 2\'de 2 Peşinde

Premier Lig'de ilk hafta 3 puanı alan Tottenham, bu hafta sahasında QPR ile karşılaşıyor.

24.08.2014 09:02

Premier Lig'de 2014-2015 sezonuna West Ham United deplasmanında aldığı 0-1'lik galibiyet ile başlayan Tottenham, bu hafta da galibiyeti QPR önünde kendi sahasında arayacak.

Sezon öncesinde kadrosunu Davies ve Vorm ile güçlendiren Tottenham, ilk haftada aldığı galibiyete rağmen oldukça zorlandlı ve 11'inin biraz daha oturması gerektiği sinyallerini verdi.

Tottenham'ın tıpkı West Ham maçında olduğu gibi QPR karşısına da Eriksen, Lamela, Lennon ve Adebayor dörtlüsü ile çıkması bekleniyor. Capoue ve Bentaleb'in 4-2-3-1'lik sistemde orta alanı oluşturmalarına kesin gözle bakılıyor.

İlk haftaya sahasında aldığı Hull yenilgisi ile başlayan QPR ise Leroy Fer, Isla ve Rio Ferdinand transferleri ile dikkat çekmişti. Ev sahibi ekibin bu maçta hücum bölgesinde Remy ve Autsin ikilisi ile başlaması bekleniyor. 3-5-2 sistemini tercih eden QPR'da defansın göbeğini ise Rio Ferdinand toparlayacak.

MUHTEMEL 11'LERTottenham: Lloris, Dyer, Kaboul, Vertonghen, Rose, Capoue, Bentaleb, Eriksen, Lamela, Lennon, AdebayorQPR: Green, Caulker, Ferdinand, Dunne, Simpson, Fer, Barton, Mutch, Traore, Austin, Remy

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tottenham 2'de 2 Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement