Tottenham'a Yaradı - Son Dakika
Spor

Tottenham'a Yaradı

Tottenham\'a Yaradı

Premier Lig'de 29.hafta mücadelesinde Chelsea kendi evinde Tottenham ile karşılaştı.

24.03.2012 16:45

Premier Lig'de 29. hafta mücadelesinde Chelsea kendi evinde Tottenham ile karşılaştı. Martin Atkinson'un yönettiği mücadelede her iki takım da gol atma başarısını gösteremezken alınan bu sonuç sıralamada bir üst sırada yer alan Tottenham'a yaradı.

Portekizli teknik adam Andre Villas- Boas'ın takımdan gönderilmesinin ardından yardımcı antrenör Di Matteo ile bir çıkış yakalayan ve Tottenham'ın ligde son haftalarda kaybettiği puanların ardından dördüncü sıra ve Şampiyonlar Ligi bileti için umutlanan Chelsea, derbi mücadelesinde Tottenham'ı yenemeyerek büyük bir fırsat kaçırdı.

İlk yarıda oyun tipik bir orta saha mücadelesi şeklinde geçerken zorlu mücadelede ikinci yarı Harry Redknapp'ın öğrencileri Tottenham'ın daha etkili futboluna sahne oldu. Mücadelenin 79. dakikasında Gareth Bale'in kafa vuruşu direkte patlarken maç boyunca Tottenham forvet poziyonunda Adebayor ile kontra atak fırsatları yakalamaya çalıştı. Chelsea'da ise Drogba etkisiz bir oyun sergilerken skoru değiştirme adına Di Matteo'nun yaptığı Torres hamlesi de başarısız oldu.

Alınan bu sonucun ardından Tottenham puanını 55'e, Chelsea ise 50'ye yükseltti.

Premier Lig'de bir sonraki hafta oyananacak olan 30. hafta mücadelelerinde Tottenham kendi evinde Swansea'yı konuk ederken Chelsea deplasmanda Aston Villa ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Tottenham'a Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement