Tottenham, Norwich'den Eli Boş Döndü: 1-0 - Son Dakika
Spor

Tottenham, Norwich'den Eli Boş Döndü: 1-0

Tottenham, Norwich\'den Eli Boş Döndü: 1-0

Premier Lig'in 27. haftasında Norwich deplasmanına çıkan Tottenham, rakibinin tek golüne engel olamadı ve maçtan mağlup ayrıldı.

23.02.2014 19:59

Takımın başına Tim Sherwood'un gelmesinin ardından tek maçını kaybeden Tottenham, bu iyi gidişi sürdürmek için Norwich deplasmanına konuk oldu.

Maçın ilk ciddi atağı Norwich'den geldi. 15. dakikada Bassong ile iyi bir fırsat bulan ev sahibi takım, bitirişi iyi yapamadı.

Tottenham ise 23. dakikada Paulinho ile hızlı çıkmaya çalıştı. Fakat bu dakikalarda daha çok posizyon üreten taraf Norwich'di. 26. dakikada Snodgrass ile gole yaklaşan ev sahibi ekip, 33. dakikada ise Johnson ile gol aradı.

Konuk takım, ilk yarının sonlarında doğru biraz daha fazla ataklar yaratmaya çalıştı ancak ilk yarı 0-0 tamamlandı.

NORWICH'TEN SÜRPRİZ GOL

İkinci yarı hemen başında Norwich, iki etkili isminin iş birliğiyle golü buldu. 47. dakikada Johnson'ın asistini iyi değerlendiren Snodgrass, durumu 1-0 yaptı.

Tottenham ise golü kalesinde gördükten sonra iyice etkisini arttırdı. 66. dakikada Soldado ile eşitlik arayan konuk takım, 69. dakikada ise Adebayor ile şutlar buldu.

Uzun süre bir tarafın üstünlüğünde geçmeyen maçta, Norwich 85. dakikada Johnson ve Redmond ile farkı açmaya çalıştı ancak Tottenham savunması iyi kapandı.

Ancak maçı 1-0 kazanmayı başaran Norwich, puanını 28'e yükseltti. Tottenham ise 50 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tottenham, Norwich'den Eli Boş Döndü: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement