Turgutuspor son maçına seyircisiz çıkacak - Son Dakika
Spor

Turgutuspor son maçına seyircisiz çıkacak

Turgutuspor son maçına seyircisiz çıkacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 4 maç kala düşme hattından kurtulmaya çalışan Turgutluspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği seyircisiz oynama cezasıyla sarsıldı.

15.04.2022 11:10  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 4 maç kala düşme hattından kurtulmaya çalışan Turgutluspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği seyircisiz oynama cezasıyla sarsıldı. PFDK, kırmızı-siyahlı kulübe geçen hafta iç sahada 1-0 kazanılan Ergene Velimeşespor maçının son bölümünde futbolcular arasında yaşanan kavgada taraftarın neden olduğu saha olayları yüzünden 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul, kırmızı-siyahlılara kötü ve çirkin tezahürat yüzünden ise ihtar verdi.

Üst üste Sakaryaspor ve Etimesgut Belediyespor deplasmanlarının ardından evinde sezonun son iç saha maçına 1 Mayıs'ta Serik Belediyespor önünde çıkacak Turgutlu, bu önemli sınavda taraftarından yoksun olacak. Turgutluspor'da Ergene Velimeşespor mücadelesinin son bölümünde kırmızı kart gören Berkant, PFDK'dan 3, Recep ise 1 maç ceza aldı. Serhat da sarı kart cezası nedeniyle bu hafta lider Sakaryaspor'a karşı görev yapamayacak. Aynı maçta yaşanan olaylarda Velimeşeli futbolculara da 6 maça kadar ceza kesildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Turgutuspor son maçına seyircisiz çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement