Türk Dövüşçü Dubai'de Ringe Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Türk Dövüşçü Dubai'de Ringe Çıkıyor

Türk Dövüşçü Dubai\'de Ringe Çıkıyor

İsviçre’nin Zürich kentinde dövüş sporlarına devam eden Erkan Varol, Dubai’de düzenlenecek ve dünya dövüş yıldızlarından Badr Hari gibi seçkin dövüşçülerin de mücadele edeceği organizasyonda sahne alacak.

13.05.2014 22:24

İsviçre'nin Zürich kentinde dövüş sporlarına devam eden Erkan Varol, Dubai'de düzenlenecek ve dünya dövüş yıldızlarından Badr Hari gibi seçkin dövüşçülerin de mücadele edeceği organizasyonda sahne alacak.

Bugüne kadar 216 mücadeleden 204'ünü kazanan Erkan Varol, bu karşılaşmalardan 46'sını nakavtla tamamlayarak, rekor denebilecek bir başarıya imza attı. 29 Mayıs'ta düzenlenecek olan kickboks gecesi dünyada birçok ülke televizyonundan naklen yayınlanacak.

Bu müsabakaya çok iyi hazırlandığını belirten başarılı sporcu Kafkas Kartalı lakaplı Erkan Varol, "Şu ana kadar herhangi bir sakatlık yaşamadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dubai'den zaferle dönmek ve ülkemizin bayrağını oralarda dalgalandırmak en büyük hedefimizdir" şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan dövüş sporları yazarı Vedat Alyaz, Erkan Varol'un çok başarılı bir sporcu olduğunu vurgulayarak, "Bugüne kadar çok prestijli maçlara çıktı. Dubai'de çıkacağı maçta da dünyanın en iyi sporcuları yer alacak. Sporcumuzun buradan da başarıyla döneceğine inancım tamdır" dedi. - ZÜRİH

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Dövüşçü Dubai'de Ringe Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement