U14 Karşılaşmasında Centilmenlik Örneği - Son Dakika
Son Dakika Logo

U14 Karşılaşmasında Centilmenlik Örneği

U14 Karşılaşmasında Centilmenlik Örneği
05.03.2013 12:28  Güncelleme: 12:35

Geleceğin futbolcuları abilerine örnek olacak hareketi sergiledi ve her şeyin gol atmak olmadığını gösterdi.

Turgutluspor'un Coca-Cola Akademi Ligleri'nde mücadele eden U14 Takımı, eşi benzerine az rastlanacak bir Fair-play örneğine imza attı.

1 6 Ekim 2012 tarihinde Turgutlu'da oynanan Turgutluspor- Ankaragücü U14 karşılaşmasının 52. dakikasında hakem atışından sonra topun Ankaragücülü oyuncularda olması gerekirken, kendilerinde sanan Turgutlusporlu oyuncular, hucüm geliştirerek gol kaydettiler ve karşılaşma 5-0 Turgutluspor U14 Takımı'nın üstünlüğü ile sona ermişti.

2 Mart 2013 tarihinde Ankara'da oynanan maçta ise, karşılaşmanın başlama vuruşu ile pasif durumu geçen Turgutluspor U14 Takımı, rakibinin gol atmasına izin vererek ilk maçta attıkları golün telafisini yaparak, sahalarda ender rastlanan bir Fair-play örneğine imza attı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor U14 Karşılaşmasında Centilmenlik Örneği - Son Dakika


Advertisement