United Moral Buldu: 1-0 - Son Dakika
Spor

United Moral Buldu: 1-0

United Moral Buldu: 1-0

Premier Lig'deki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Manchester United, Devler Ligi'ndeki rakibi İspanyol temsilcisini mağlup ederek moral depoladı.

23.10.2013 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Sociedad'ı ağırlayan Manchester United, rakibini 1-0 mağlup ederek liderliğini korumayı başardı. Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren golü ise kendi kalesine Inigo Martinez kaydetti.

Maça ev sahibi ekip fırtına gibi başladı. Henüz ikinci dakikada Wayne Rooney sol taraftan attığı çalımlarla ceza sahasına girdi. Rooney'nin uzak köşeye çektiği şut direkten döndü ama Inigo Martinez dönen topa ters bir vuruş yaparak Manchester United'ı öne geçirdi: 1-0.

Golün ardından 30'uncu dakikaya kadar iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. 33'üncü dakikada Michael Carrick kaleyi yokladı ama isabet kaydedemedi. 42'de de Griezmann'ın şutu direkte patlayınca soyunma odasına Manchester United önde girdi: 1-0.

İkinci devreye hızlı başlayan taraf Sociedad oldu. Mikel Gonzalez'in 50'deki şutu savunmaya takıldı. Carlos Martinez, 51'de kaleyi yokladı ama isabet kaydedemedi. 56'da ise Sociedad adına kaleyi bulamayan isim David Zurutuza oldu.

Son bölümde Sociedad, en azından 1 puan için baskısını artırdı. Fakat gol gelmeyince 3 puanı hanesine yazdıran ekip Manchester United oldu: 1-0.

Manchester United, bu galibiyetle birikte puanını 7'ye çıkardı. Sociedad ise 0 puanda kaldı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor United Moral Buldu: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement