Valencia, Otamendi İle Anlaştı - Son Dakika
Spor

Valencia, Otamendi İle Anlaştı

Valencia, Otamendi İle Anlaştı

Valencia, Portolu oyuncu Nicolas Otamendi ile 5 yıllık anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

05.02.2014 23:15  Güncelleme: 00:04

Valencia, Portolu oyuncu Nicolas Otamendi ile 5 yıllık anlaşmaya vardıkların duyurdu.

Profesyonel kariyerine alt yapsında yetiştiği Velez Sarsfield'a başlayan Arjantinli oyuncu, 2010-2014 sezonları arasında Porto forması giydi.

Spor Genel Müdürü Francisco Rufete, kulübün resmi sitesinden, "İyi bir kadromuz var ve Nico Otamendi'nin de bize yardım edeceğine eminiz. Çünkü o dünya çapınca bir yetenek." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Rufete, defans oyuncusunu kadrolarına kattıkları için şanslı olduklarını, "Onun stratejisi bizim projemizle birleşti ve şanslıyız ki o Valencia'ya gelmeyi seçti." sözleriyle dile getirdi.

Otamendi ise yaptığı açıklamada, " Porto gibi prestijli bir kulüpte oynadıktan sonra Valencia gibi bir kulüpte kariyerime devam edecek olmak benim için bir onur. Valencia Avrupa'nın ve İspanya'nın en önemli kulüplerinden bir tanesi." ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki oyuncu önemli Arjantinli oyuncuların giydiği formayı giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu da, "Bazı Arjantinli oyuncuların Valencia tarihinin bir parçası olduğunu biliyorum. Mario Kempes, Roberto Ayala, Pablo Aimar gibi oyuncuların giydiği formayı giyecek olmak heyecan verici bir şey." sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Valencia, Otamendi İle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement