Wenger Net Konuştu! "Hayır" - Son Dakika
Spor

Wenger Net Konuştu! "Hayır"

Wenger Net Konuştu! "Hayır"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in tecrübeli teknik adamı Arsene Wenger, transfer defterini bu dönem için kapattıklarını dile getirdi.

30.01.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in tecrübeli teknik adamı Arsene Wenger, transfer defterini bu dönem için kapattıklarını dile getirdi.

Orta sahadaki alternatif isimleri çoğaltmak isteyen Arsenal, ara transferde sadece Basel'de forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'yi kadrosuna kattı.

En son 12 yıl önce şampiyon olan ve bu sezon da zirve yarışından kopmayarak şampiyonluk umutlarını arttıran Arsenal'de başka transfer olup olmayacağı sorusuna Wenger net yanıtlar verdi.

Fransız teknik adam, "Hayır, artık transfer yapacağız. İdmanlarda 23 kişiyiz ve bazen fazladan iki kişi ile 25 oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Londra temsilcisinde Alexis Sanchez sakatlığını atlatıp takıma geri dönerken Tomas Rosicky, Danny Welbeck, Santiz Cazorla ve Jack Wilshere'ın da FA Cup'ta oynanacak Burnley maçına yetişmesi bekleniyor.

Arsenal, Premier Lig'de geride kalan 23 haftada 44 puan toplayarak lider Leictester City'nin arkasında üçüncü sırada yer aldı. İkinci sıradaki Manchester City'nin de 44 puanı bulunuyor.

Ligde geçen hafta Chelsea'ye sahasında 1-0 mağlup olan "Topçular", bu hafta sahasında Southampton ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Wenger Net Konuştu! 'Hayır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement