West Ham Darmadağın - Son Dakika
Spor

West Ham Darmadağın

West Ham Darmadağın

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Nottingham Forest evinde ağırladığı West Ham United’ı 5-0 yenerek büyük bir sürprize imza attı.

05.01.2014 18:51

Villa'da isyan

FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig ekiplerinden West Ham'ı ağırlayan Nottingham rakibini 5-0'lık skorla yenerek Londra temsilcisini hezimete uğrattı.

Maça hızlı başlayan Nottingham maçın 13. dakikasında kazandığı penaltıyı Djamel Abdoun ile gole çevirdi. İlk yarı bu skorla biterken, West Ham ikinci yarının başında yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve 65. dakikada Jamie Peterson takımı 2-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu üstünden atamayan Premier Lig ekibi, maçın flaş ismi olan Jamie Petterson'ın 71. ve 74. dakikalarda attığı gollere de engel olamayınca hat trick yapan Petterson'la Forest skoru 4-0'a getirdi. Maçın son dakikalarında oyundan kopan West Ham, Andy Reid'in attığı gole de engel olamadı ve karşılaşma 5-0 Nottingham Forest'in galibiyetiyle sonuçlandı.

Tarihinde iki FA Cup şampiyonluğu, iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve bir de Premier Lig şampiyonluğu bulunan Nottingham Forest şu an Championship'te mücadele ediyor. Nottingham bu galibiyetle taraftarına eski günlerden kalma bir oyun izletti. Forest Championship'te 4. sırada yer alıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor West Ham Darmadağın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement