Xabi Alonso Krizi - Son Dakika
Spor

Xabi Alonso Krizi

Xabi Alonso Krizi

Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Xabi Alonso, Cadena Ser'in iddiasına göre yeni mukavele imzalamayacak.

21.12.2013 15:55

Real Madrid forması giyen Xabi Alonso, kulübünün tüm ikna çabalarına rağmen Real Madrid ile olan mevcut sözleşmesini uzatmayacak.

Bask oyuncu, geçtiğimiz sezon ve bu yaz yaptığı açıklamalarda Real Madrid'in oyunculuktaki son durağı olmayacağını ve yeni maceralara yelken açmak istediğini dile getirmişti. Son 1 aylık süreçte ise bu açıklamalara rağmen hem Carlo Ancelotti hem de Florentino Perez, Xabi Alonso'yu takımda tutmak istediklerini dile getirmişti ama Real cephesi Xabi'yi ikna edemedi.

Cadena Ser'in haberine göre Xabi'yi ikna etmeyi başaramayan Real Madrid, umudunu tamamen kaybetti. İkilinin anlaşamamasının sebebi ise ekonomik veya sportif değil. Xabi Alonso ve ailesi, Real Madrid'de kalmak istemediği için yeni sözleşme imzalamıyor.

Yıldız oyuncu, 1 Ocak itibarı ile herhangi bir kulüple masaya oturabilecek ve bonservis bedeli olmadan bir kulüp tarafından alınabilecek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Xabi Alonso Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement