Xavi'nin Emekli Olmaya Niyeti Yok - Son Dakika
Spor

Xavi'nin Emekli Olmaya Niyeti Yok

Xavi\'nin Emekli Olmaya Niyeti Yok

Kendisini çok iyi hissettiğini ve emeklilik gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen İspanyol oyuncu, Guardiola'nın kendisi için çok önemli olduğunu da anlattı.

29.03.2014 00:44

Barcelona'lı yıldız Xavi, en iyi formunda olduğunu ve emeklilik fikrinin hoş bir fikir olmadığını söyledi.

Barcelona'nın başarılı oyuncusu, profesyonel olduğu 1998 yılından bu yana Katalan ekibinin formasıyla 700'den fazla maça çıktı.

So Foot'a açıklamalarda bulunan İspanyol oyuncu, "Fiziksel olarak iyi durumdayım. Hatta son iki seneden daha iyi hissediyorum. Kariyerim boyunca ilk defa kendimi bu kadar iyi hissediyorum. Daha olgunum ve daha güçlüyüm." şeklinde konuştu.

Emekliliği düşünmediğinin altını çizen Xavi, "Futbolu seviyorum ve bu dünyanın içinde kalmak istiyorum. Sosyal ve siyasal tartışmalar benim için çok karışık. Benim sevdiğim şey futbol." sözlerini kullandı.

Kendisini en iyi İspanyol oyuncu olarak görenlere de, "Birçok farklı oyuncu var. Iker Casillas neden en iyi İspanyol oyuncu olarak kabul edilmesin? Hemen hemen aynı şeyleri kazandık. Ayrıca Puyol, Ramos, Villa, Raul, Hierro, Guardiola, Suarez ve Di Stefano gibi isimlerde var." ifadeleriyle yanıt verdi.

Son olarak Guardiola'nın kendisi için öneminden, "Pep Guardiola benim hayatımda her zaman önemli bir insan olacak. Ben çocukken de yanımdaydı. Çalıştığım bütüm teknik adamlardan keyif aldım ama en iyi ikisini seçecek olursam Guardiola ve Aragones'i söylerim." şeklindeki sözleriyle bahsetti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Xavi'nin Emekli Olmaya Niyeti Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement