Yönetimle Ne Konuştu? - Son Dakika
Spor

Yönetimle Ne Konuştu?

Yönetimle Ne Konuştu?

Nurullah Sağlam, "İlk geldiğimde de mali açıdan çok rahat bir takım değildik.

12.01.2016 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nurullah Sağlam, "İlk geldiğimde de mali açıdan çok rahat bir takım değildik. Şimdi de tabii sorunlar var. Dün akşam yönetim kurulu ve başkanla bir araya geldiğimizde bunu çözme çabası içerisinde olduklarını ve çözebileceklerini ima ettiler. Dolayısıyla oturduk konuştuk. Yapılacak işleri tasarlamaya başladık. Şimdi hedefimiz üstümüzdeki takımları geçerek ligde iyi bir yerde olmak. İlk geldiğimde işim daha zordu şimdi ona göre daha kolay. Tabii mevcut imkanların buna elverişli olması lazım" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Ben ikisiyle de görüştüm. Şu anda hem onlar açısından hem kendi açımdan net bir karar almadık. Ama zaten Servet Çetin'in ciddi bir rahatsızlığı var. İlk önce onun tedavisi önemli. Oktay'ın sorununu da biliyorum. Özellikle bu akşam onunla ilgili konuşup gereken karara varacağız" diye konuştu.

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılacakları Bucaspor maçı hakkında konuşan Sağlam; "Lisansım yetişirse maçta takımın başında olacağım. Yetişmezse de tribünde olacağım. Şu anda içinde bulunduğumuz durum itibariyle kupa eziyet gibi geliyor. Önceki alınan sonuçları da hesaba kattığımızda gerçekten eziyet geliyor. Umut ediyorum kazasız belasız geçeriz. Sonuç önemli değil bizim için sadece bir antrenman maçı olarak bakacağız" diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yönetimle Ne Konuştu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement